lauantai 10. syyskuuta 2016

Unelmieni miehet top 5

Pikkasen hymyilyttää ja naurattaa toi otsikko, mutta nyt tosiaan taas astetta kevyempään tekstiin :D

Mainittakoon, että nyt tosiaan keskitytään näissä vaan siihen mikä miellyttää omaa silmää. Silti kyllä oon vahvasti sitä mieltä, että luonne on paljon tärkeämpää kuin ulkonäkö ja ainakin omasta mielestä tietyt luonteenpiirteet myös lisäävät viehättävyyttä. 

Tokihan uskon, että näillä seuraavilla tyypeillä on myös parhaimmat mahdolliset luonteet sen ulkonäön lisäksi ja jos he kaikki eivät olisi naimisissa ja parisuhteissa (tietääkseni), eivätkä asuisi toisella puolella maapalloa, niin mullahan olisi ihan hyvät mahdollisuudet. 

Nämä eivät ole paremmuusjärjestyksessä, paitsi ehkä eka, koska sellaisen luominen olisi ollut universaalinen mahdottomuus. 

Mutta, pitemmittä puheitta: 












1. Jensen Ackles

Missä helvetin avaruudessa mä olen elänyt kun multa on jäänyt kahdeksikymmeneksiviideksi vuodeksi tämän miehen olemassaolo tiedostamatta?! Vasta vähän aikaa sitten sain hänet tietoisuuteen ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Mä en kestä miten komea tää on!!! (sydänsilmäemojit kertaa sata)... Oon toki kuullut Supernatural tv-sarjasta, mutta tarkemmin siihen perehtymättä (shame on me...) oon ajatellut sen perusteella mitä sarjasta kuullut, että luultavasti liian yliluonnollista meininkiä omaan makuun. Mutta nyt kun tiedän, että ruudun täyttäisi tämä komistus jahtaamassa niitä vampyyrejä, niin olen vakavasti harkinnut sarjan aloittamista ihan tämän miehen takia. Siis kyllähän mun täytyy aloittaa se tämän miehen takia. 









2. Norman Reedus

Tykästymistäni häneen jaksetaan monesti kaveriporukassani ihmetellä. Kun eihän tämä ole semmoinen klassisen komea unelmavävy. Mutta mukavan rouhea kyllä. Voin sanoa, että ymmärtäisitte paremmin, jos katsoisitte Walking Deadiä. Kun Daryl pelastaa, uhrautuu, ampuu varsijousella zombieita kuoliaaksi (aina kivoissa hihattomissa paidoissa tai liiveissä niin että paras osa kropasta eli ne käsivarret näkyvät), ajaa moottoripyörällään, puhuu, murahtelee, ihansamamitätekee, kertoo jo tarpeeksi. Tässä on jälleen hyvä syy aloittaa katsomaan Kävelevää Kuolemaa, parhainta tv-sarjaa ikinä. 








3. Channing Tatum

Yksi syy miksi aikoinaan kiinnostuin tanssista oli se kun näin tämän miehen tanssivan niin hyvin Step Up-leffassa. Olihan siinä leffassa muitakin hyviä tanssijoita, mutta silmäni jäi kiinni tähän tyyppiin.. Miksiköhän...? ;) Tosiaan en pistä pahakseni lainkaan hänen muuvejaan myöskään Magic Mikessa...My God..... Jos tällä planeetalla on vielä yksikin nainen joka EI ole nähnyt Magic Mikea niin mene herranjumala nyt äkkiä katsomaan se!!!!! Tai niitähän on oikeastaan kaksi leffaa!! Leffat, jotka jokaisen naisen on nähtävä. Pitkään tää mies oli mun mielestä komein mies maan päällä (en usko olevani ainoa nainen, joka on tätä mieltä?), mutta mun sydän suli Jensenille samantien kun hänet "näin". :D   







4. Josh Duhamel

Muita hänen leffojaan en taida olla nähnyt edes kuin Transformersit. Hitto, en taida edes tietää muita sen leffoja...onks tää nyt paha aukko sivistyksessä? Kyllä se sydän hypähti kurkkuun kun ekaa kertaa kuvan tästä miehestä näin ja päässä soi lause: "Kuka tää on? Kuka tää on? Kuka tää on?!?" Komea mies on kyllä. Fergie, sun elämä on oltava hyvin GLAMOROUS hänen rinnallaan. Vaihdetaanko paikkoja? 







5. Bradley Cooper

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Hangover-leffassa rempseällä tyylillään hauskuuttanut Brad. Liian kauan sen leffan katsomisesta kun en äkkiseltään muista mikä nimi Bradillä oli siinä leffassa... aijai.
Ei kun muistanpas! Philhän se oli. Tältäkin mieheltä täytyisi löytää enemmän leffoja. Jos joku tietää joitain hyviä niin suositelkaa minulle heti. 


Kukas oli sun mieleesi eniten? Vai oliko kukaan? :D

Kello alkaa lähestymään yhtä yöllä, aika painua nukkumaan. Mulla menee koko viikonloppu tällä kertaa aikalailla vaan työn parissa. Eipä haittaa vaikka nämä miehet tulisivat yöuniin :) 
Loppuun vielä kuva, joka ei tosissaan millään liity postauksen aiheeseen, mutta jonka vahingossa löysin eräänä vähän rapsakampana sunnuntaiaamuna, ja laitan sen nyt vaan tähän loppuun. Samaistuin sillon hyvin. Kuka muu samaistuu tähän aamulla:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti