keskiviikko 7. syyskuuta 2016

KIITOS

Eilen oli vielä tavallista apeampi olo eikä juuri töissäkään hymyilyttänyt. Huomasin kuitenkin jotain, mihin jatkossa aion kiinnittää enemmän huomiota. Nimittäin siihen mikä vaikutus ja voima hymyllä on toiseen ihmiseen. Alkoivat itsellänikin sitten suunpielet kaartua pieneen hymyyn kun mulle hymyiltiin paljon ja alettiin keskustella kaikista kivoista asioista ja huumoria kun heitettiin, huomasin itsekin nauravani mukana. Vaikka olinhan ajatellut ettei tämäkään päivä voi olla kovinkaan hyvä, kun itsellä huono fiilis ja väsymys painoi taas tsiljoonan hiekkasäkin verran.

Oon todella iloinen, että multa löytyy tälläisiä työkavereita, jotka jaksavat ja haluavat hymyillä ja jutella silloin niinäkin hetkinä kun itsellä ei ole hymy niin herkässä. Pari ihanaa ystävääkin piristi viesteillään. Puheluakin olisi tullut, mutta kieltäydyin kun totesin olevani liian väsynyt jaksaakseni jutella pitkiä puheluita. Josko tänään uusi yritys.

Nukuin eilen puolentoista tunnin päiväunet ja viime yönä reilut 10 tuntia. Olo on taas paljon parempi. Nyt on hyvä aloittaa parin päivän vapaat ja aurinkokin paistaa! Näihin päiviin sisältyy muunmuassa ravintolatreffit ystävän kanssa, sekä huomenna treffit, mutta ei ystävän kanssa.. :D ;) sitten mitä muuta keksinkään tehdä. Just mietin että lenkille tossa säässä ois ihanaa lähteä, mutta sitten tajusinkin että mun juoksukengäthän on hajalla ja jätin ne mummolaan. Joten hyvää syy lähteä urheiluliikkeisiin. Jospa sieltä nyt oikeesti malttaisi katsoa ja sovitella niitä sopivia juoksukenkiä itelleen, eikä kahmia sylintäydeltä uusia treenivaatteita..

Lisäsin loppuun vielä kuvia, jotka saavat mut hymyilemään just nyt. Hymyilkää paljon muille ihmisille, ette tiedäkään kuinka monen päivää saatatte paljon piristää jo pelkällä hymyllä.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti