sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Tokyo 55













Jos mä Fukun sushia hehkutin, niin täytyy kyllä saada suurta hehkutusta myös osakseen tämä paikka! Niiin hyvää sushia ja ne suussasulavat jälkiruuat! Johan tässä tulee nälkä näitä kattoessa :) Toistaiseksi parhaimmat sushit oon syönyt Tokyo 55:ssa, jossa kävin Sannan kanssa viime viikolla syömässä.

Munhan oli sitten lopulta tilattava kahteen kertaan, sillä aluksi tilasin liian vähän susheja itselleni ekalla kerralla verrattuna siihen kuinka nälkä oli :D
Tilasin aluksi kaksi tavallista lohinigiriä (kuvissa edessä vasemmalla), kaksi grillattua kampasimpukkaa (edessä oikealla) ja näiden takana olevat kuusi kappaletta Tokyo makeja, joissa oli lumirapua, tuorejuustoa, muikunmätiä ja chilimajoa. Nämä jälkimmäiset olivat kaikista parhaimpia mitä tilasin! Niiin hyviä, suosittelen. Näiden jälkeen mulla tosin jäi vielä nälkä, joten tilasin vielä 8 palan makilajitelman nimeltä Spicy, jossa oli lohta, aitoa tonnikalaa, chilimajoneesia ja sipulia. Sopivan tulisia, ei liian. Hyviä, todella hyviä.

Selvennettäköön niille, joille sushi ei ole niin tuttu käsite eli makit ovat niitä vihreäkuorrutteisia pyöreitä rullia, joissa on sisällä paljon kaikkea. Nigirit ovat niitä riisipötkylöitä, joissa on päällä biitti lohta tai muuta kalaa tai vaikka avokado.

Olihan näidenkin jälkeen otettava vielä jälkkärit, sillä jälkkärille on aina tilaa. Sanna otti suklaajäätelöä (joka muuten ei ole mikä tahansa suklaajäätelö) ja itse otin suklaafondantin (kirjoitinkohan mä tuon oikein), jossa oli vadelmamelbaa ja pallo vihreä tee jäätelöä. Aluksi olin vähän skeptinen tosta vihreästä teestä jäätelön muodossa, että meneeköhän vähän liian ituhippeilyksi, mutta hyväähän se oli! Koko jälkkäri todella hyvä!





Bleiseri Vila, paita Esprit, laukku Forever 21, hame Oxmo, kengät Tamaris

Viimeisimmät kesälookit taitavat olla aika käsillä, sillä nyt varsinkin iltaisin alkaa olla jo todella viileää. Viime viikolla tosin pystyi iltapäivästä huitelemaan vielä näinkin kesäisillä meiningeillä että jopa sukkahousuissa tuli päivällä liian kuuma. 

Tosiaan parina iltana tässä viime päivinä on joutunut todeta nahkatakin olevan liian ohut. Luultavasti siitä johtuen oon muutamat päivät tapellut alkavaa syysflunssaa vastaan, ehdinkin jo miettiä missä se viipyy. Täytyypä yrittää korvata kahvia hieman teellä eli Finrexillä ja toivoa että flunssa karkaa sillä. Mä yritän myös kovasti pitää itselleni lupaamista aikaisemmista nukkumaanmenoajoista kiinni, joten seuraavaks "jo" unten maille! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti