sunnuntai 25. syyskuuta 2016

SKIN CARE







Asioin vähän aikaa sitten Mannerheimintien Body Shopissa tarkoituksenani katsella ja löytää uusia hyviä ihonhoitotuotteita. Body Shopilta oon tiettyjä tuotteita käyttänyt jo monen vuoden ajan ja tykkään erityisesti siitä, että heidän tuotteensa ja niiden raaka-aineet ovat hyvin laadukkaita ja luontaisia, eivätkä sisällä paljoa säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja heidän kaupankäyntinsä on myös hyvin eettistä. Varmistetaan, että tuotteiden valmistajien työskentelyolosuhteet, olivat he missäpäin maailmaa tahansa, ovat hyvät ja heitä kohdellaan reilusti ja arvostavasti.

Ajatuksenani oli tuolla kauppareissulla ostaa jokin rauhoittava kasvonaamio, mutta tarttuihan mukaan sitten muutama purnukka ja eipä kaduta lainkaan vaikka rahaa meni odotettua enemmän, sillä nämä ovat aivan IHANIA ja tuoksuvat aivan mielettömälle! Sain myös niin huippuystävällistä palvelua (en siis mitään liian tyrkyttävää pakkomyyntiä, sillä en sellaista jaksa ollenkaan :D) ja jo ihan siitä syystä, että tämä tummahiuksinen sympaattinen rouva teki mut hyvällä ja asiantuntevalla asiakaspalvelullaan mut niin hyvälle mielelle, että lähdin kaupasta hymyillen, ei haitannut vaikka hinta näissä oli hieman arvokkaampi kuin monen muun merkin tuotteilla. Ja kyllähän hyvään kannattaa satsata!

Kasvojeni iho on lähes aina ollut rasvoittuvaa ja sekaihotyyppiä. Tiettyinä aikoina tosin, kuten talvella, varsinkin nenä, otsa ja leuka kuivuvat niin että jopa iho alkaa itsestään kuoriutumaan. Viimeaikoina oon huomannut sen, että epäsäännöllisen unirytmin seurauksena ei ole pelkästään vain henkinen puoli, vaan väsymys ainakin itselläni näkyy myös kasvoilla, kalpeutena, punoituksena ja kuivumisena ja silmärypytkin kertautuvat sadalla. Kun aloin huomata, että joka kerta kun pesen kasvoni niin sen jälkeen ihoa alkaa kiristämään ja kihelmöimään ihan älyttömästi ja ihon riekaleita lähtemään irti, päätin että nyt on satsattava kunnon aineisiin!

Kerroin tuosta käydessäni Body Shopissa ja tällaisia tarttui mukaan:




Body Shopin Oils of life-sarjaan kuuluva silmänympärysgeeli 

Kolmesta eri öljystä koostuva silmänympärysgeeli, jota voi käyttää aamuin illoin joko sellaisenaan iholla tai paksumman silmänympärysvoiteen alle. Itse olen käyttänyt tätä aivan yksisteen ohuelti silmänympärysiholla. Hyvin riittoisaa, todella pieni määrä kerrallaan riittää! Tämä kosteuttaa ja ravitsee tehokkaammin ohutta ja herkkää silmänympärysihoa kuin tavallinen silmänympärysvoide, johtuen öljyistä, joita tämä sisältää. Ihanan tuoksuinenkin. 

"With 3 precious seed oils. Black cumin oil from Egypt, Rosehip oil from Chile, Camellia oil from China." 

Vinkki: Geelistä voit tehdä myös rauhoittavan öljynaamion levittämällä paksun kerroksen silmänympärysiholle ja annat vaikuttaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdot pois. 





Vitamin C-päivävoide 

Aivan mielettömän ihanan nektariinin tuoksuinen päivävoide jättää ihon kyllä ihanan energisen ja raikkaan tuntuiseksi! Sisältää C-vitamiinia ja vaikka onkin erittäin kosteuttava, ei tunnu liian raskaalta iholla. Tämäkin on hyvin riittoisaa, todella pieni määrä riittää kerrallaan. Pari ensimmäistä kertaa laitoin liikaa kerrallaan ja ihosta tuli hieman kiiltävä. Mutta kun laittaa sopivan määrän, kosteuttaa riittävästi eikä jätä ihoa kovin kiiltäväksi.   





Almond hand and nail butter

Kuivan kasvojen ihon lisäksi omistan myös hyvin kuivat kädet ja kynnetkin kuuluvat kategoriaan: en kasva, päätänpä liuskoittua ja lohkeilla kivasti vähän väliä. Tätä manteliöljyä ja Brasilian pähkinäöljyä sisältävää voidetta oon laittanut joka ilta ennen nukkumaan menoa paksun kerroksen käsiin ja varsinkin kynsien ympärille. Vielä vois hankkia sellaisen yöksi laitettavan hanskan niin vaikutus moninkertaistuisi.





Amazonian Acai energising radiance mask

Tää on ehkä mun lemppari! Ja samalla aika uutuustuote Body Shopissa, nimittäin superfood kasvonaamio. Hyviä ja puhtaita raaka-aineita sisältävät naamiot, niitä taisi olla viisi tai kuusi erilaista, valitsin itselleni tämän marjaisan Acai-marjaa sisältävän naamion. Tää tuoksuu ja näyttää niin mielettömän hyvälle, että melkein tekisi mieli syödä :D Mutta älkää syökö.
Olin tosi yllättynyt positiivisesti että nämä naamiot ovat niinkin raikkaita ja tuoreita, että Body Shopin työntekijät itse sekoittavat nämä kaupassaan eri raaka-aineista!

Myyjän kanssa tovin mietittiin kumpi mulle sopisi paremmin, tämä Acai-marjaa sisältävä naamio, joka kosteuttaisi ja tekisi väsyneestä ihosta energisemmän tuntuisen ja näköisen vai todella syväpuhdistavan savea sisältävän naamion. Päädyimme lopulta tähän, sillä kasvojen olisi nyt saatava ennen kaikkea lisää kosteutta ja liikakuivumisen laantua. Ihana myyjä sanoi tekevänsä mulle pienen näytteen savinaamiosta kumminkin kun halusi mun myös saavan kokemuksen siitä ja kävi takahuoneessa sekoittamassa mulle pienen näytteen. Todella hyvää palvelua täytyy sanoa!

Molempia naamioita olen testannut nyt ja erittäin tyytyväinen oon molempiin! Savinaamio oli todella syväpuhdistava ja raikastava, että jos yhtään koet omaavasi rasvoittuvan ihon, suosittelen sitä.

Acai-naamio oli ihanan rentouttava ja tuntui kosteuttavalta ja energiaa tuovalta. Kasvot oli kuin uudestisyntyneet näiden jälkeen! :D Oikeasti suosittelen.




Hamppu-käsivoide

Viimeisenä mutta ei vähäsimpänä tuote, jota olen käyttänyt monen vuoden ajan niin kauan kuin jaksan muistaa, hamppukäsirasva! Monia huvittaa tuo hamppuilmiö käsirasvan muodossa, mutta voin ylistää tämän maasta taivaisiin, sillä tämä on (varsinkin talvella) paras käsirasva mitä tiedän! Kosteuttaa, poistaa kuivuudesta hilseilevää ihoa ja sen kirvelyä, siis todella ihmetehokäsirasva! Edes monet apteekin käsirasvat joita olen kokeillut eivät ole läheskään niin hyviä kuin tämä. Tiedetään, että tämän tuoksu ei ole mikään parhain, mutta rasvan teho ja vaikutus on ihan mieletön. Ostin pikkutuubin kassalta mukaan, tätä on helppo kuljettaa mukana kun mahtuu pieneenkin laukkuun. Hyvin riittoisaa myös. Ja monet minut hyvin tuntevat tietävätkin, että olen pulassa jos käsirasvaa ei ole ulottuvilla :) 





Tälläistä tällä kertaa, jos koet paljon ihoon liittyviä kysymyksiä ja ongelmia, kannattaa suunnata Body Shopille, itse ainakin olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja tuotteisiin. :)

Rentouttavaa sunnnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti