maanantai 5. syyskuuta 2016

FUKU SUSHI BUFFET
















Fuku Sushi Buffet, Fredrikinkatu 36. Mun oli tarkoitus alunperin kertoa hieman enemmän tästä ravintolasta ja hauska tarina kuinka vähän vahingossa päädyin tuonne eilen syömään. Mutta...

on kumminkin päiviä, jolloin ei pysty aidosti tai edes väkisin tekemälläkään tuottamaan tekstistä iloista, hauskaa tai järkevää, kun mieli on aivan jossain muualla kuin noissa kolmessa asiassa. Tänään on sellainen päivä. Tai oikeastaan ilta. Joten päätin nyt antaa enemmän kuvien puhua puolestaan, kun halusin nämä kumminkin tänne laittaa. Ja lyhyesti sanon, että voin suositella tuota buffettia.

Onneksi päivään mahtui hyvääkin, kuten tanssitunnit, jotka on aina hauskoja ja parasta terapiaa juuri tälläisinä päivinä. Vaikka tosin, nyt oli tavallista vaikeampi keskittyä ja myös väsymys painoi.
Työpäivä oli myös kiva, oli ihanaa nähdä työkavereita pitkästä aikaa loman jälkeen. Ootte parhaita mitä voi olla <3

Myös yksi tanssikavereistani halasi ja sanoi että oon niin tunteellinen ja niin ihana ihminen. Avauduin hänelle tuntien jälkeen hieman siitä miksi mieli on nyt niin maassa. Kiitos noista kehuista ja halauksesta, olivat hyvin tarpeen <3 Täytyy myöntää että on kyllä ihania ihmisiä ympärillä. Junassa vastapäätä istuva rouva ojensi mulle nenäliinan kun näki että en pystynyt oikein pidätellä itkua. Menin ihan sanattomaksi tuosta huomaavaisesta teosta.

Onpas ollut tunnerikas päivä. Nyt yritän saada unta ennen huomista aikaista aamuvuoroa ja toivon että päänsärky lakkaa. Eiköhän huomenna jo taas mielikin jälleen kirkkaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti