tiistai 30. elokuuta 2016

8 faktaa just nyt




1. Tein vähän aikaa sitten lenkin enon koiran kanssa. Samalla mummin kissa, joka välillä lähtee omille retkilleen täällä maalla, hyppäs jostain puskasta meiän taakse kävelemään ja käveli siinä koko lenkin ajan :D Olin vähän niinkun lenkillä koiran ja kissan kanssa samaan aikaan. Hauska spektaakkeli.

2. Päässäni on soinut koko päivän Nico & Vinz - Am I wrong. Kertosäe jää helposti soimaan päähän. Mut ei ärsytä kun tykkään biisistä.

3. Tein tänään oikein hyvää pasta bolognesea (vaikka itse sanonkin.) Vinkki: jos haluat vähän extramakua perinteiseen bolognese-kastikkeeseen, lisää hieman sitruunapestoa. Se tuo mukavaa raikkautta. Varovasti kumminkin sitruunapeston kanssa! Itse laitoin noin puoli purkkia Pirkka sitruunapestoa 135g ja sitruunan maku tuli aika vahvasti esiin, joten vähän vähemmänkin ois ehkä riittänyt.

4. Mulle selkis vähän aikaa sitten että Massa on joku formulapelaaja, eikun -kuski. Kuten lauseesta ehkä voi päätellä niin ei, formula ei vois vähempää kiinnostaa.

5. Luulin eilen iltalenkillä ollessani astuneeni lehmänpaskaan. Kenkä uppos johonki ja ei nähny kunnolla mihin kun oli hämärää ja jostain tuli jokseenkin voimakas haju, joka viittasi kyseiseen jätökseen. Mietin jo hetken et kuka helvetti antaa lehmänsä kävellä keskellä tietä, kunnes tajusin että eiväthän lehmät kävele keskellä tietä(?) Laitoin taskulampun päälle ja olin astunut mutaan ja vieressä olikin navetta.

6. Luin Havahtuminen-kirjan loppuun, en osaa sanoin kuvailla mikä fiilis jäi noin hyvän ja syvällisen kirjan lukemisen jälkeen! Tekisi mieli lukea heti uudestaan. Olo on jotenkin viisastunut. Havahtunut tietyille asioille.

7. Näin kauneimman auringonlaskun pitkään aikaan kun ajettiin mummin kanssa takaisin Tuurin kyläkaupasta toissapäivänä. Näky oli aivan upea, ihania värejä peltoja ja puita vasten. Mun puhelimesta oli tällöin akku loppu, joten kuvia siitä en saanut. Oikeastaan ihan hyvä. Miettikää miten paljon missäkin tilanteessa keskitymme vain asioiden valokuvaamiseen kuin itse asian ihailuun tai tilanteesta täysillä nauttimiseen. Istuin hymyillen autossa koko kotimatkan taivasta tuijottaen.

8. Mummin kanssa rento automatka ja iskelmäradion kuunteleminen. Kun kuunneltiin Elton Johnia, tuli palava tarve nähdä taas lapsuuden lempileffa: Leijonakuningas.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti