maanantai 15. elokuuta 2016

WEEKEND FESTIVAL






Voihan Weekend, olit tänä vuonna aika rankka, mutta hauska. Ei toki oo itseltä mennyt viikkoa siitä toipua, vaikka nyt vasta kirjoittelen. Koko viime viikon paiskin puoliksi päälläni töitä ja nyt voin vihdoinkin suoda itselleni ansaitun hengähdystauon, sillä kolmen viikon odotettu kesäloma on alkanut!!

Huippua, tulee kyllä niin tarpeeseen. Vaikka sää onkin hieman epävakaa ja parhaimmat helteet näyttävät kaikonneen, se ei just nyt itseäni haittaa lainkaan, loma kuin loma ja meinaa nyt just itselleni eniten lepoa! Eikä itseasiassa eilenkään ollut niin huono sää kuin aluksi vaikutti, aamupäivällä tuli mukavan ajan vettä taivaan täydeltä, mutta kuin taikaiskusta aurinko päätti taas esittäytyä iltapäivästä ja lämmittää ja hyvin tarkeni lähteä keskustaan koikkelehtimaan hameessa.

Miksiköhän mä nyt jäin puhumaan säästä?
Asiaan :D Ennen kun palaan hieman Weekend tunnelmaan, voin ainakin suureksi omaksi ilokseni todeta, että tänään mulla jatkuvat ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen tanssitreenit!! IHANAA<3

Lomasuunnitelmia mulla ei juuri nyt ole muita kuin treenata, mennä juhlimaan ja herkistymään seuraavana lauantaina ystävän häihin, ai hitsi, uusi mekko muuten sinne pitäis ostaa. Ja uudet korkkarit. Oon jotenkin onnistunut hajottamaan kaikki korkokenkäni tässä pienoisen ajan kuluessa baarireissuilla kävellessäni niillä vain niin paljon. MUTTA, aivan mahtavaa päästä häihin! En malta oottaa.

Toinen suunnitelma on lähteä käymään mun isovanhemmilla Pohjanmaalla, sinne lähden luultavasti ensiviikolla. Tekee hyvää päästä hetkeksi vaan maaseudulle rauhoittumaan, tekemättä oikeastaan juuri mitään. Saatan kyllä ehkä pari kertaa saunoa :) Muita suunnitelmia ei ole vielä, jätän tilaa extemporeideoille ja rennolle aikatauluttomalle meiningille. Alan vasta kohta sisäistämään että nyt loma alkoi oikeasti.







                     

Mutta tosiaan Weekendiin! Konemusiikin suurena ystävänä olin jo pitkään odottanut Weekend festareita ja ylipäätänsä festareille pääsyä, mun mielestä ne ovat yksi parhaista asioista kesässä ja ehdottomasti kokemisen arvoisia. Tänä kesänä en ollut muille festareille vielä mennytkään, joten oli festarihammasta kolottanut jo jonkin aikaa.

Perjantai, itse saatoin juoda hieman liikaa väsymyksestä johtuen todeta pieniä muistikatkoksia illalta. Tästä kerrasta viisastuneena lupaan itselleni jatkossa kuunnella toisella olkapäällä olevaa enkeliä enemmän, joka kehottaa juomaan myös vettä ja sitten alkomahoolia maltillisemmin. Se piru toisella olkapäällä hoki liikaa "Ei tippa tapa".

Perjantain festarihumun jälkeen koin varmaan pahimman liskojen yön kuin koskaan ennen ja aamulla pirun sijaan olkapäälle teki tuloaan itse Saatana, joka ilmoitti että nyt sut kuolema kohta korjaa.

Olikin aika lähellä, mutta jotenkin aikani ryydyttyä ja kerättyä voimia, alkoi elämä taas voittamaan ja silmät kirkkaina hehkutin että ihanaa kun tää olo hävisi!! Tänään sitten maltillisemmin.. ja niin kävikin. On tuo välillä petollista tuo alkoholi, juokaahan muutkin maltillisesti. Lauantaina oli onneksi paremmat esiintyjät ja siltä päivältä ja illalta muistikuvat täysin kirkkaat ja hyvin hauskaa oli! Huhhuh, on noi festaritkin rankkoja. Mutta kaikesta oppii!




Tän tapahtumaketjun kuvat naurattaa. Lisäksi meitä huvitti aina kun nähtiin toi tyyppi, joka kantoi puolikasta nukkea mukana.














Esiintyjistä sen verran, että ystäväni kanssa odotettiin paljon varmoja hyviä esiintyjiä kuten Tiésto ja Armin van Buuren, mutta yllättäjiä löytyi myös joukosta, esimerkiksi Martin Garrix oli yllättävän hyvä livenä. Yllättävän hyvän setin veti myös Knife Party ja kun lähdimme hieman tutkimaan festarialuetta päälavan ja Priority Arean ulkopuolelta, löytyi kauempi lava ihan meren rannasta, jonne oli kerääntynyt veneilijöitä myös kuuntelemaan Brennan Heartia. Itselleni vielä suht tuntematon dj osoittautui todella hyväksi. Onneksi uskaltauduttiin lähteä hieman pois "mukavuus alueelta" ja tehtiin tuollainen löytö :) 

Kaiken kaikkiaan, pienistä välikuolemista huolimatta oli oikein mahtava Weekend! Ensi vuonna uudestaan. Mietittiin jo, että ois hauska pukeutua jonkun teeman mukaisesti. Joillain asuilla luoda yhteenkuuluvuutta. Nähtiin kolme tyttöä, joilla oli Pikatchu-paidat (joku Pokemon Go-pelaaja kertokaa heti jos kirjoitin tuon Pokemonin nimen väärin), ja nuo leijona ja tiikeripuvuissa olevat tyypit olivat aivan mahtavia. Parilla tyypillä nähtiin inkkaripäähineet. Joillain oli samoja värejä asuissa ja joillan samanlailla yhdisteltyjä vaatteita. Saa nähdä mitä keksitään. Itteni tuntien mielummin överit kuin vajarit ja löydätte festareilta luultavasti nopeasti valkovenäläistä hörppivän hymyilevän tytön apinapuvussa.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti