perjantai 19. elokuuta 2016

30 kysymystä ja vastausta



Mielestäni on mielenkiintoista lukea toisten henkilöiden vastauksia erilaisiin kysymyksiin. Tällöin ikäänkuin pääsee tietyn verran lähemmäs henkilöä ruudun takana ja näkee lisää tämän persoonasta. Päätin itsekin toteuttaa tämmöisen kysymys ja vastaus-postauksen, johon vastaan omalla tyylillä ja vastauksilla. Kysymykset nappasin summamutikassa muista blogeista joita luen. So there you go! :)


1. Mitä kieliä puhut?

Sujuvaa suomea ja englantia lähes kaikissa olotiloissa. Ruotsia hyvin vähän, espanjaksi osaan pari lausetta ja tiedän joitain sanoja.

2. Lempihajuvesi?

Versace Bright Crystal ja Dior J'adore.

3. Piirre, jota ihmisissä inhoat? 

Itsekeskeisyys, ylimielisyys, kierous, feidaaminen. Ja yleisesti ottaen huonot käytöstavat. Niitä huomaa asiakaspalvelutyössä hyvin paljon. Esimerkkejä: ei tervehditä, kiitetä, puhutaan töykeästi tai ilkeään sävyyn. Toisaalta tuolla on myös kääntöpuoli, että erittäin kohteliaat asiakkaat saavat todella hyvälle tuulelle. Muualla kuin työpaikalla huonoina käytöstapoina ärsyttää suunnattomasti se jos vaikka vahingossa tönäistään ohikulkijaa, ei pyydetä anteeksi, joidenkin köh.. teinien ympäriinsä syljeskely, irstaiden ja huonotapaisten miesten huutelu, vislailu, ja pahimmillaan iholle kiinni tuleminen väkisin kun yrität kävellä ohi :D Sitä ihmettelen että luulevatko ne ihan oikeasti noilla keinoilla naisen saavansa. Kukaan itseään tarpeeksi arvostava nainen ei pidä tollaisesta.

4. Tupakoitko?

Tällä hetkellä voin aika ylpeästi todeta päässeeni siitä tavasta aikalailla eroon. Vuosia sitten poltin päivittäin, siitä sain lopetettua vain juhlimispolttamiseen, nykyään siitäkin päässyt eroon. On tehnyt aika hyvää itselle. Tupakka vaikutti mulla tosi paljon esimerkiksi urheilusuoritukseen. Ja siis vaan huonolla tavalla. Plus kaikki muut sen haitat.

5. Ihanin lapsuusmuisto? 

Kaikki ulkomaanmatkat äidin kanssa. Lähinnä eniten tulee mieleen Kreikka ja aito kreikkalainen salaatti sekä yhdessä simpukoiden kerääminen rannalta. :)

6. Mitä pelkäät?

Kaikista eniten kuin mitään muuta, oon hyvin korkeanpaikankammoinen. Kohta ois tarkoitus mennä pitkästä aikaa Lintsille ja luultavasti tulee pariinkin otteeseen kohdattua tämä pelko :D Normaalisti en voi mennä levollisin mielin edes maailmanpyörään, Weekend festareilla tähän oli onneksi pari rohkaisuryyppyä alla. Ja sit on nää kaiken maailman ötökät.

7. Millainen on musiikkimakusi?

Hyvin laidasta laitaan, mutta eniten iskee jumputijumputi, eli konemusiikki.

8. Mikä biisi saa kyyneleet silmiisi?

Näitä löytyy, miettikää mikä voima musiikilla onkaan.. Tällä hetkellä ainakin Jvg - Hehkuu.

9. Entä voimabiisisi? 

Sia - Alive

10. Suomalainen vai aasialainen ruoka?

Aasialainen, olen hyvin mausteisen ja eksoottisen ruuan ystävä. Tosin suomalaisessa ruuassa kyllä parhainta on karjalanpaisti.

11. Mikä vaatekappale on eniten mieleesi?

Kaikki :D hahah, no ainakin nahkatakista on vaikea luopua.

12. Seurusteletko?

Noup :)

13. Jos et niin haluaisitko? 

Jos kohdalle osuu henkilö kenen kanssa on hyvä olla ja kenestä oikeasti välitän ja tunne on molemminpuolista ja olemme riittävästi toistemme kaltaisia niin miksikäs ei. Itse seurustelun takia en. Mielummin olen yksin kuin väärän ihmisen kanssa.

14. Millaisessa parisuhteessa et voisi olla?

Fyysisesti tai henkisesti väkivaltaisessa. Ja sellaisessa missä en kokisi toista luottamuksen arvoiseksi ja vastaavasti muhun ei luotettaisi tarpeeksi.

15. Millaisia piirteitä arvostat miehessä? 

Luottamus on kaiken a ja o. Sen jälkeen tulevat rehellisyys, hyväsydämisyys, empaattisuus, positiivisuus. Muutenkin iloisuudella ja hymyilyllä ja rennolla asenteella on kenessä vaan suuri vaikutus. Itselle myös hyvin tärkeää on hyvä huumorintaju. Hauska ja esimerkiksi hyvän tilannehuumorin omaava mies on jo huomattavasti viehättävämpi. Ymmärrän että kaikille ei uppoa oma aika sarkastinen ja roisi huumori, mutta itselleni on edellytys (jos jostain miehestä sattuisin ajattelemaan enemmän kuin ystävänä) että hän nauraa mun jutuille ja vastavuoroisesti saa mut nauramaan, paljon. Nauru on hyvin tärkeää.

16. Aamupalasi tänään? 

Puuroa, jossa on päällä banaania ja chia-siemeniä, kaksi kuppia kahvia ja vettä.

17. Oletko aamu-vai iltaihmisiä?

Ehdottomasti ilta. Melkeimpä yö.

18. Juoma, jota tilaat eniten baarissa? 

Valkovenäläinen. Tosin terassilla tai istuskelupaikassa päärynä tai omenasiideri tai valkoviiniä.

19. Kuinka pitkä olet?

Noin 170cm

20. Oletko hyvä tietotekniikassa?

En todellakaan :D

21. Mikä on suurin unelmasi? 

Matkustaa maailman ympäri, reissata esimerkiksi vuoden ajan.

22. Aiotko toteuttaa unelmasi, koetko sen saavutettavaksi?

No aika vaatimatonhan toi mun unelma on, hehe. Tottakai! Lompakko ei vaan tosi heti ole samaa mieltä. Mutta varmasti joku päivä.

23. Lempiruokasi? 

Vaikea kysymys, tykkään niin paljon kaikesta ruuasta :D Mainittakoon esimerkiksi hyvä pihvi mediumina, päälle hyvä kastike, esim valkosipuli ja bataattiranskalaiset.

24. Inhokkiruokasi? 

Lähes kaikki suomalaiset jouluruuat, maksalaatikko, lanttulaatikko, kaalilaatikko. Kouluajoilta muistan inhonneeni kinkkukiusausta ja en oo koskaan oppinut pitämään mämmistä. Näitä lukuunottamatta olen hyvin kaikkiruokainen.

25. Mitä sanoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi?

Luota enemmän itseesi ja omiin kykyihisi.

26. Hyviä puoliasi? 

Uskallan ehkä väittää, että huumorintaju. Hyvä sarkasmi on taitolaji ja on mahtavaa löytää se piirre myös muissa ihmisissä. Oon kuullut myös kehuja rehellisyydestä ja luotettavuudesta. Sanoisko että oon aika hyväntahtoinen, luonteeseen kuuluu paljon empaattisuutta ja halua auttaa muita. Normaaliminä on myös hyvin iloinen, energinen ja innostuva.

27. Entä huonot puolesi?

Noniin.. :D Erittäin lyhyt kärsivällisyys monessa asiassa, äkkipikaisuus, voimakas temperamentti suuttuessa, korotan ääntäni hyvin helposti kun hermot menevät, saatan muuttua myös hieman tylyksi kun pinna on kireällä. Hmm.. noi ainakin tulee ekana mieleen. Mainittakoon että oon myös paska suunnistamaan. Yläasteella eksyttiin koulun metsään kun sain luvan lukea karttaa. Se oli osittain kyllä aika hupaisaa. Enkä oo kyllä mihkään tuosta muuttunut, oon aina pienessä paniikissa jos tarvii olla ajoissa jossain uudessa paikassa, johon on vaikea löytää, koko ajan pelko että eksyn kumminkin matkalla :D

28. Kolme parasta televisio-ohjelmaa?

Tässä järjestyksessä:

1. The Walking Dead

2. Heroes

3. Prison Break

Kuulun varmaan 1/9729027490 osaan väestöstä, joka ei ole katsonut Game of Thronesia. Pitäiskö katsoa?

29. Millainen on elokuvamakusi?

Hyvin laaja, mutta parhaiten uppoaa genret toiminta, jännitys, draama. Myös oikeasti hauskat komediat ovat kultaa. Frendien Chandlerin huumorintaju on ihan parasta.
Kaikkea mikä herättää itsessä hyvin voimakkaita tunteita ja on edes yhtään psykologinen niin suuri plussa. Hyvänä leffasuosikki esimerkkinä psykologinen trilleri Shutter Island sekä ikisuosikki the Green Mile. Vielä en ole löytänyt kumminkaan mitään, mikä päihittäisi kaikista parhaimmat ikuiset leffasuosikkini, Taru Sormusten Herrat.

30. Kerro jokin hyvä elämänohje. 

Rakastan lukea eri aforismeja, on vaikeaa valita mikä olisi paras kaikista, monet ovat niin hyviä. Valitaan:
"Let go of relationships that do not serve you. That means negative people, dishonest people, people who don't respect you, people who are overly critical and relationships that prevent you from growing. You can't grow as a person, if you don't have people in your life who want to grow with you." - Preston Waters.
Mielestäni tämä teksti kertoo oleellisesti sen, että muista arvostaa riittävästi itseäsi ja omaa elämääsi. Elämä on liian lyhyt vietettäväksi väärien ihmisten kanssa. Kun lähelläsi on sinulle oikea ihminen, tunnet olosi kokonaisvaltaisesti hyväksi, mutta samalla tunnet olevasi vapaa ja nautit elämästäsi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti