tiistai 28. kesäkuuta 2016

Midsummer

Toimin paparazzina joidenkin romanttiselle hetkelle.










Alkaakohan tässä tulla jo vanhaksi kun juhannusviikonlopun juhlimiset tuntee luissa ja ytimissään vielä tiistaina?

On kyllä väsyttänyt ihan urakalla, mutta jestas miten mahtava viikonloppu takana! Perjantaina lähettiin neljän tytön karhukoplan voimin valloittamaan ensin Tallink Baltic Sea'n buffetpöytä ja myöhemmin illalla (tai no yötähän se oli) tanssilattiat.
Minä, kuten tiedätte, ruokaa rakastava hahmona olin kuin seitsemännessä taivaassa ruokia notkuvien pöytien äärellä. Ja kanssaeläjiä tuohon hehkutukseen löytyi.
Lähes kierittiin pois buffetista, onneksi tuo syömisaika oli sen verran aikasin, että ruoka ehti laskeutua ennen kuin oli aika lähteä tanssilattiolle joraamaan. Siinä välissä ehti hyvin hakea Tax Freestä viinakset.
Oli kyllä aivan huisin hauskaa tällä porukalla ja tuli juhlittua aivan aamuun asti. Niin mahtavaa ja hauskaa seuraa nämä tytöt!

Kun palasimme Helsinkiin, sää ei olisi voinut ottaa meitä paremmin vastaan, sillä oli täysin aurinkoista ja i-ha-nan lämmintä! Suuntasimme heti Henry's Pubin terassille ja siinä istuimme juoden ja syöden varmaan seuraavat viisi tuntia vain ollen vailla kiirettä ja auringosta ja toistemme seurasta nauttien. Oli kyllä niin hauskaa! Ja mikä kesäfiilis!

Tuon jälkeen kävin pikaseen kotona, suihku, vaatteiden vaihto, viinipullon korkkaaminen ja pieni ehostus ja uusi ilta oli aluillaan!
Olin ostanut laivan Tax Free'stä noin 5 euroa maksavan valkoviinin, joka osoittautui yllättävän hyväksi. Nimeä en muista. Sininen pullo. Kyllähän te sen tiedätte. Joinpa tuon koko pullon sitten samana päivänä kuin olin ostanut. Kyllä se lämmin kesäpäivä nyt hei pistää janottamaan ;D

Juna alle ja Helsingin yöhön. Aluksi joimme hetken lämpimässä kesäillassa Töölönlahdella, jossa auringonlasku oli aivan sanoinkuvaamattoman upea! Tuolta miltä kuvissa näyttää, näytti kello kaksi yöllä. Aivan upea fiilis ja niin kaunis näkymä. Ei olisi millään malttanut lähteä, mutta alkoi tanssijalka jälleen vipattamaan. Ei ollut huono cityjuhannuspäivä Helsingissä, yllättävän paljon oli porukkaa liikenteessä. Ja tuo hyvä lämmin sää ja seura kruunasi kaiken. Enpä hetkeen muista kokeneeni yhtä hauskan mahtavaa juhannusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti