keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kesäyöt





Juomapeli alkakoon! Ei ollu helpoin tehtävä heittää pöydän toiselta puolelta pieniä palloja noihin laseihin niin että vastajoukkueen pelaaja joutuu juomaan sen tuopillisen boolia. Salakavalasti synttärisankari täytti yhden vastajoukkueen laseista myös pelkällä vodkalla.


Tulihan se kesä takaisin neljä päivää kestäneen rankkasateen jälkeen. Yksi asia mistä erityisisesti kesässä pidän on lämpimät ja valoisat kesäyöt. On aivan ihanaa kävellä illalla kotiin ja aamulla lähteä töihin kun on valoisaa!

Viime viikonlopun synttärijuhlat menivät oikein hauskan railakkaissa meiningeissä, tulipa todettua meiningin Lady Moonissa olevan edelleen kuin ruotsinlaivalla. Eikä railakkuutta tulevastakaan viikonlopusta puutu, sillä perinteisen mökkijuhannuksen sijaan suuntaan toisessa tyttöporukassa laivalle. Katotaan onko Viron laivalla yhtä hyvä ruotsinlaivameininki kuin Lady Moonissa!

Tänään olin vikoissa tanssitreeneissä ennen kesätaukoa. Hiukka haikea fiilis meinaa tuppaa olemaan, mutta onpahan mulla pari suunnitelmaa tuon asian varalle. Sen verran poikki olin kyllä työpäivän ja pitkien treenien jälkeen että mut olis voinut hakea kantamalla sieltä kotiin :D kysyin saisinko vaan jäädä siellä olevalle jumppapatjalle nukkumaan. Jostain syystä se ei käynyt. Tähän loppuun vielä kuva, joka aiheutti jälleen totaalirepeämisen töissä. Älkäämme siis juhannuksena juoko simaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti