sunnuntai 22. marraskuuta 2015

This weekend














Tältä näyttää mun viikonloppu tällä kertaa. Lupaamani musiikkipostausta on tulossa kyllä, nyt päätin vaan fiilistellä mielummin ensin näitä kahta vapaapäivää. Kuvat saavat puhua puolestaan, mutta sanonpahan jokusen lauseen myös itse kun enhän mä nyt täysin hiljaa osaa olla.

Mulla on niin mahtava viikonloppu takana! Hymyilyttää vaan. Miten ihanaa olikaan päästä pitkästä aikaa ravintolaan syömään oikein kunnolla! Lauantai alkoi mulla ensin parin tunnin tanssitunneilla. Lähin aamutuimaan (klo 12 jälkeen, mutta ei aamuvirkkuihmiselle kuten minä se on aikaisin vapaapäivänä liikkeellelähtö) kohti Helsingin keskustaa treeneihin. Treenien jälkeen menin pitkästä aikaa myös hieman shoppailemaan (ihanaa) sekä ostin treenien jälkeiseksi virvoitusjuomaksi Citycenterin Jungle juice barista smoothien, joka osoittautui paljon odotettua paremmaksi. Ostanpa toistekin. Tuli myös näitä take away-kahveja ostettua viikonlopun aikana jokunen.
Ystäväni Sannan kanssa treffattiin vähän ennen kuutta ja mentiin syömään Primula nimiseen ravintolaan. Ne ruuat siellä oli aivan taivaallisia! Mä kyllä niin rakastan hyvää ruokaa. Jos tili näyttäisi loputonta summaa, olisin ravintoloissa syömässä aina. Suomessa tosin ulkona syöminen on aika kallista yleensä. Niitä kertoja kun ulkona syömässä käy, oppii kyllä myös arvostamaan sitä enemmän. Primula oli positiivinen yllätys, todella kodikas ja tunnelmallinen paikka. Ruuissakin oli yllättävän hyvä hinta-laatusuhde. Nuo pizzan tyyliset Skiffer liuskat, jotka tilasimme maksoivat noin 17€ yksi ja se "liuska" oli tosiaan niin iso että hyvä kun mahtui lautaselle. Mutta ennen kaikkea se maku! Mun skifferpizzaliuskassa oli niinkin perus täytteitä kuin uppomuna, kylmäsavulohta, muikkuja ja mätiä. Suosittelen kokeilemaan, todella hyvää. Jälkkärin kruunasi suussa sulava suklaavanukas. Oli niin kiva nähdä Sannaa pitkästä aikaa kuulumiset vaihtaen ja ruokaa rakastavana enpä äkkiseltään parempaa paikkaa olisi keksinyt.

Tänäänkin tuli käytyä keskustassa tällä kertaa omatoimisesti treenaten tyttöjen kanssa. Helsingin keskusta on kyllä todella kaunis näin jouluaikaan, itse tykkään välillä ihan vain katsella ja kävellä ympäri keskustaa kun pidän siitä miljööstä ja kaupungin hälinästä.
Oltiin kyllä varmaan kisiksen kovaäänisin naurava nurkkaus, jää cheerleadereidenkin huudot toiseksi. Parhautta tanssissa on juuri se, että se on niin hauskaa hommaa. Koomisinta on katsoa itseään peilistä kun tekee välillä aivan päin prinkkalaa ja todeta miten hölmöltä näyttääkään ja se vasta naurattaakin. Ja kun ei meinaa koreografiassa pysyä mukana, säheltää siihen vaan jotain omaa :D Päätettiin just että sit vedetään sellaista tosi siistiä ufokävelyä mikäli näytöksissä joku kohta unohtuu. Taidampa vetää huomenna eikun tänään töissä ja antaa muiden todeta et nyt toi muija sekos lopullisesti.
Sellaista, oli kyllä tosi hauska päivä tänäänkin. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko. Tulihan tätä tekstiä taas, en näköjään osaa lainkaan tuota tiivistämisen jaloa taitoa. :D Yritys hyvä kymmenen.

Hyvää yötä ja iloista alkavaa viikkoa itse kullekin säädylle!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti