keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Halloween Partyt

Huh mikä viikonloppu! Oli kyllä hyvin tapahtumarikas riemukkaineen huippuhetkineen, mutta pari ikävempää muuttujaakin mahtui silti mukaan.
Keskitytään mielummin kumminkin niihin mukavempiin asioihin.
Kaverini oli koristellut kämppänsä jälleen aivan upeasti Halloween-teemalla, ihanaa miten joku jaksaakin noin paljon panostaa!




Hyvin oli porukkaa paikalla ja oli niin kiva nähdä myös vanhoja tuttuja ja duunikavereita, jotka pääsivät paikan päälle. Myös hauskoja asuja oli keksitty, tälläisiä iltoja pitäisi ehdottomasti olla myös useammin!







Bileiden loputtua jatkoimme Helsingin yöelämään. Note to self ja kaikille muillekin korkeita korkoja rakastaville naisille: älä IKINÄ laita niitä tappokorkoja jalkaan ilman että otat matalia vaihtokenkiä mukaan!.... Tällä hetkellä jalat päästää vielä eilisten ja toissapäiväisten treenien jälkeen sellaista kuolonkorinaa että kävelykin muistuttaa jo Walking Deadin zombie laahustusta.






Seuraavaksi itse asuihin! Aivan mahtavia asuja tyypeillä, hienoa! Pukukoodi ei tosiaan ollut pakollinen, joten ihan ymmärrettävää että ne jotka vähäksi aikaa poikkesivat käymään eivät ole halunneet siihen käyttää vaivaa ja aikaa. Te rakkaat ja ihanat tyypit jotka kumminkin vietitte kanssamme koko illan ja jotka tulette joka vuosi "vain omina itsenä", yrittäkää edes! ;) No ei mut pääasia että pääsette itse paikanpäälle.


Tänä vuonna päätin olla sitten tämmöinen musta paholaisenkeli. Facebookista näki muilla tosi hienoja aidon näköisiä zombiemaskeerauksia, jonka jälkeen toi oma pieni veripläntti tuntui hieman pliisulta. Mutta ensi vuonna sitten sillälailla tai sitten on taas överivetovuosi ja vedän jonkun banaanipuvun päälle.


Pahoittelut muuten jos teksti ja kuvat näkyvät jotenkin hassusti. Teen tätä postausta puhelimella kun jostain syystä mun läppäri ei antanut siirtää kuvia puhelimesta koneelle, jolloin niiden asettelu olisi huomattavasti helpompaa. Tekniikan ihmelapsena pyrin korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Tietokone 1, Emilia 0, mut ei kauaa!








Ilta oli railakas ja jatkui aam... pitkään. Tuli törmättyä myös tuttuun ketä ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Hyvällä porukalla saatiin myös hyvät jatkot aikaan ja oli oikein hauskaa. Aamun eikun yön pikkutunneilla tuli sitten hoiperreltua niillä helvetinkoroilla jossain ei niin keskeisellä paikalla kuin Rautatieasema, suuntana hima. Oli kyllä niin väkisin nilkuttamista megahitaalla temmolla että repeilin vaan yksin itelleni. Taisin pari huvittunutta katsetakin saada. Kaiken kruunasi kun mua hieman nuorempi jamppa ketä en tuntenu käveli suoraan mun eteen, repesi nauramaan ja näytti peukkua. Hyvin mä handlaan tän. Nauraen hain kahvia ja kuulokkeista kuunnellen Tieston Wastediä, menin kotiin nukkumaan. Silloin tuntui että ilta ei voinut olla kuin hyvä. Se biisi on erittäin hyvä virittäytyä menevän viikonlopun tunnelmaan, hyvä etkoilu, biletys ja jatkoiluveisu. Kandee kuunnella. Loppuun kuva mun illan lemppariasuista. Noi oli vaan niin hellyyttäviä! Hyvää pikkulauant... keskiviikkoa kaikille!


-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti