perjantai 8. huhtikuuta 2016

HELLO FRIDAY


Pikainen I'm still alive-postaus tähän väliin. Tiedän että edellisestä postauksesta kulunut taas jokunen tovi, mutta ei, en ole kuollut, hautaamassa blogin kirjoitusta unholaan tai muuten vaan ollut toimintakyvytön. Tai no, jos taas kiireen ja kaiken muun tekemisen työn, harrastuksen ja muun sosiaalisen kanssakäymisen ohella voi laskea kyvyttömyydeksi keskittyä joksikin aikaa vielä luovaan kirjoittamiseen niin joo, hetkeen ei ole vaan ollut aikaa. Mutta tämä asia on korjautumassa pian, tiedän että jatkuvat kiireselittelyt käyvät tylsäksi. Eikö muka tää säännöllinen kirjoittaminen mulla nyt ihan hallussa ole ;) Ainakin lisätavoitteita itselle. :)

Mulla arki pyörii tällä hetkellä hyvin paljolti työn ja tanssiharrastuksen äärellä, kovaa vauhtia treenataan jo kevään esityksiä varten. Toki tähän kolmeen viikkoon on muutakin mahtunut, kaverinäkemisiä (eihän niitä nyt koskaan liikaa näe?), illanviettoja ja tehtiinpä huisin hauska laivareissu Viroon työporukan kesken. 

En tule varmaan koskaan kyllästymään näihin Meksiko-kuviin ja lupailemiani postauksia lisää reissusta on tulossa. Hyvää vauhtia on myös kevät tuloillaan. Ja sitten kesä! Ihanaa! Kyllä toi aurinko vaan piristää. Ja se valon määrä. Oon koukussa tuohon Flo Ridan ja Jason Derulon Hello Friday-biisiin. Se on aivan helvetin hyvä. Hyvää viikonloppua itse kullekin, muistakaa elää ja nauttia hetkestä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti