keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Dance 4 life

Helou helou taas! Huomenna on jouluaatto, mitä ihmettä? Tuntuu että aika on mennyt ihan supernopeasti, vastahan oli tyyliin lokakuu. Mulla nyt ne kauan odotetut ja hehkutetut tanssiesitykset takanapäin ja voin sanoa että oli aivan mahtava kokemus jälleen kerran. Näytökset menivät, paria pientä mokaa lukuunottamatta, kokonaisuudessaan hyvin. Onneksi ne kerrat kun mua oltiin katsomassa menivät paremmin kuin ne kerrat kun ei, vaikka jännä yhtälö sinäänsä kun yleensä silloin esiintyminen on jännittävintä kun tietää että on tuttuja yleisössä. Tällä hetkellä oonkin painanut joulukiireessä pitkää päivää töissä, vielä huomenna alennusmyyntejä laittamaan aamuksi töihin ja sitten pääsen myös itse ansaittuun rauhalliseen joulun viettoon. :)

Tanssin näissä esityksissä kolmessa eri koreografiassa. Tyylilajeina hip hop ja mtv. Mtv on hyvin paljon hip hopin tyylistä, mutta on mun mielestä vähän 'taiteellisempaa', mutta katutanssilaji kumminkin. Siinä on yhdistettynä eri tyylejä, muun muassa hoppia, streettiä, show- ja jazz-tanssia. Yhdessä koreografiassa meillä oli salainen agenttiteema eli pukeuduttiin salaisiksi agenteiksi. Meiän esityksessä oli vähän näytelmää mukana kun meidän miestanssija esitti James Bondia ja eräs meistä naisista iltapukuista timanttivarasta. Lisäksi kesken tanssin oltiin tehty itse oma taistelukohtauspätkä, jossa me agentit sitten vedettiin hienon näköistä tappelustunttia kesken biisin ja sit taas jatkettiin tanssimista koreografiaan. :D oli kyllä hauskaa! Toisessa hip hop esityksessä saatiin jokainen omat kirjaimet tuunattaviksi paitoihin. Tässä esityksessä oli oikeastaan kaksi biisiä samassa esityksessä ja molemmilla oma koreografia, tanssittiin ne vaan putkeen. Ekan biisin ajan pidettiin mustia huppareita päällä ja tokan biisin alkaessa ne käärittiin vyötäisille, jolloin meiän tuunatut kirjaimet näkyivät. Paidan etupuolella oli joko A, B tai C kirjain, sillä siinä biisissä laulettiin ABC. Takana jokaisella oli oma kirjain ja yhdessä välissä tehtiin rivimuodostelma jossa käännettiin selät yleisöön päin, joilloin yleisön luettavaksi tuli teksti SIMPLE MELODY, jota lauletaan biisin kertosäkeessä. Niin hyvä biisi. Se biisi on Sigalan Easy love. Siinä esityksessä tanssittiin ensin Justin Bieberin What do you mean?

Kolmas esitys oli myös aika erilainen kuin nämä kaksi muuta, sillä käytettiin rekvisiittana kävelykeppejä. Niitä aluksi pyöriteltiin ja heiteltiin ilmaan tanssin ohella, kunnes puolessa välissä ne heitettiin pois kokonaan ja tanssittiin ilman niitä. Tämä biisi oli myös tyyliltään vähän erilainen, sellainen naisellinen piti olla ja keimailla hieman :D kävekepin pyörittelyssä oli omat haasteensa ja voin sanoa että treeneissä se keppi putosi maahan joku tsiljoona kertaa (ja tasan kolme kertaa lensi ihmistä päin) mutta esityksessä pysyi hyvin vakaiden eli siis hieman jännityksestä tärisevien käsien hyppysissä. Ei ollut helpointa se, mutta pysyi. Nostan itselleni fiktiivistä hattua. 





Tällä kertaa saavat kuvat puhua puolestaan (tosin oonhan mä tässä jo hetken höpöttänyt) vaikka mielelläni latelisin romaania täällä tanssin hienoudesta ja sen tuomasta mahtavasta fiiliksestä, mun on päästävä kutakuinkin ihmisten aikaan nukkumaan. Pikkasen meinaa viikonlopusta ja pitkistä päivistä univelat painaa ja viikonloppuna lähestulkoon 24/7 vietetty, kuljettu ja treenattu aika Manskun ja Aleksanterin teatterin välillä, saa myös jalat tuntumaan siltä että niihin on lastattu lyijyä. Onneksi kumminkin viikonloppu oli sen kaiken vaivan arvoista, paljon hymyä, naurua, onnistumisen tunnetta, upeita esityksiä ja upeita tyyppejä. Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille! Pois turha joulustressi ja ottakaa rennosti. Ite ainakin meinaan viettää juhlapyhät totaalisella relaxmodella, tekee kropalle ja mielelle varmasti oikein hyvää. 




















Nukkukaahan kaikki hyvin ja muistakaa totaalirentoutumista joulun välipäivinä!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti